Recipes

Brew Guide: AUGUST 2023

Manhattan Coffee Roasters este fondată și condusă de doi profesioniști în domeniul cafelei, Ben Morrow și Esther Maasdam, câștigători ai campionatului de barista, , care au peste 13 ani de experiență în domeniu. În martie 2017, împreună cu partenerul ei și importatorul australian Ben Morrow și Esther au fondat o prăjitorie situată în Rotterdam. Ben a lucrat timp de 5 ani ca barista în Melbourne, Australia. În 2016, s-a mutat în Europa, când era pregătit să lucreze în afara tejghelei barului și, de asemenea, să se bucure de o viață mai personală alături de Esther.

Încă de la înființare, Manhattan Coffee Roasters a cunoscut o activitate intensă. Noua companie a fost înscrisă pentru prăjire pentru Daniella Nyström, barista care a reprezentat Olanda la World Brewers Cup, dar și pentru Merijn Gijsbers, campioana olandeză a barista. Pe lângă faptul că le-a oferit lui Gijsbers gheișa panameză La Berlin Geisha, care i-a permis să câștige un titlu național, aceștia au servit și ca antrenori pentru Maasdam și Morrow.

El Salvador - Rodolfo Ruffatti Battle

Brazilia - Vinhal m16

COLUMBIA – Nestor Lasso Washed

Bonanza Coffee Roastery a fost înființată în 2006 de un grup de tineri pasionați de cafea, care au decis să deschidă o cafenea în Berlin, în inima Germaniei. 

Acest lucru a dus în mod firesc la căutarea unor noi surse de calitate, cărora prăjitoria a început să le acorde din ce în ce mai multă atenție. Plata pentru calitate mai degrabă decât pentru cantitate a mutat prăjirea mai aproape de sursă și i-a ajutat să construiască relații directe cu producătorii de cafea din întreaga lume. Aceste relații sunt cele care mențin prăjirea într-o dispoziție bună și o ajută să crească.

Un alt aspect crucial pe care Bonanza nu ia niciodată capturi este gustul. Majoritatea portofoliului lor este alcătuită din cafele care au ceva în plus - ceva care te va face să simți că nu bei doar o ceașcă obișnuită de cafea. Această surpriză modestă este cea care îl deosebește pe Bonanza de concurenții săi. Noroc!

Brazilia - Sitio Vargem Grande

Ethiopia - Gogogu

Indonezia – Frinsa Lactobacillus Washed

Ai o rețetă pe care vrei să o împărtășești cu ceilalți? Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică