Recipes

Brew Guide: DECEMBRIE 2023

Brew Guide Decembrie 2023
Dak Coffee Roaster Team

DAK Coffee Roasters

Drop Coffee a fost fondată în Stockholm, Suedia, în 2009, ca și cafenea de către Mariatorget, concentrându-se pe servirea unei cafele gustoase.

"Am început să prăjim propria cafea în spatele magazinului în 2010, pe o prăjitor de un kilogram. Am început prăjirea pentru clienții angro în 2012, când ne-am mutat într-o prăjire adecvată cu o prăjitor de 25 de kilograme. Recent ne-am mutat prăjitoria la Rosersberg, la nord de Stockholm. Din iunie 2018, prăjitoria noastră este certificată ecologic.
Kalita ne furnizează materialele noastre preferate de bere din 2013, când Drop Coffee a devenit furnizorul Kalita al Suediei."

Joanna Alm, director general al Drop Coffee, este de trei ori campioană suedeză la prăjirea cafelei, care s-a clasat pe locul al doilea în lume și este, de asemenea, autoarea cărții Manifest För Bättre Kaffe.

Stilul de prăjire

Drop Coffee are o viziune de aromă a unei cești clare și strălucitoare în care originea cafelei ar trebui să strălucească.

"Ne place să prezentăm cât mai mult posibil din aciditatea și dulceața cafelei. Unele cafele vor fi mai acide și suculente - iar unele cremoase și ciocolate - în funcție de proveniență, dar toate cafelele sunt prăjite pentru claritate. Cafeaua are un profil de prăjire ușor spre mediu, potrivită pentru toate metodele de preparare."

Amsterdam, Olanda

Rwanda - The Alchemist

Columbia - Watermelon Drops

Columbia - Milky Cake

Ethiopia - Keramo

Columbia - Inza

Brazilia - Manga L.

Ai o rețetă pe care vrei să o împărtășești cu ceilalți? Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică