Recipes

Brew Guide: IANUARIE 2024

Brew Guide - Retete Coffea CIrculor si The Barn Ianuarie 2024

Coffea Circulor

Povestea Coffea Circulor

Coffea Circulor, imaginată de Thore-Andre Thorsen și Ivica Cvetanovski, a început cu misiunea de a aduce armonie lumii prin intermediul cafelei. Călătoria lor a început în 1998 cu munca de teren în Kenya, unde s-au conectat cu cultivatorii de cafea, înțelegând complexitățile comerțului cu cafea și plantând semințele pentru viitorul lor în prăjirea cafelei.

Premii și competiții

Coffea Circulor s-a remarcat în industria cafelei prin participarea la evenimentele Specialty Coffee Association. Implicarea lor se întinde de la concurență până la jurizare și organizarea de evenimente naționale și internaționale de cafea, evidențiind angajamentul lor față de excelență și inovație în lumea cafelei.
Campionatul Norvegian de Prăjire a Cafelei - 2014
Campionatul Mondial de Prăjire a Cafelei - 2015
Campionatul Italian de Prăjire a Cafelei și Brewers și multe altele

Viziunea lor în prăjirea și cultivarea cafelei:

Abordarea lor față de cafea este marcată de un impuls pentru inovație și perfecțiune. Coffea Circulor se concentrează pe cultivarea și procesarea cafelei de înaltă calitate, potrivite pentru competiții de nivel superior. Prăjitoria lor subliniază importanța înțelegerii ciclului de viață al produsului și a alegerilor conștiente, reflectând dedicarea lor față de practicile comerciale transparente și excelența în fiecare ceașcă.

Norvegia

Brazilia - Serra Negra

Ethiopia - Cha'ka

Peru - Jujama

Ecuador -

The Barn Ralf

The Barn

The Barn Coffee Roasters: Esență și origine
Înființată în 2010, The Barn este o figură proeminentă pe scena cafelei de specialitate din Europa. Angajamentul lor față de calitate este neclintit, concentrându-se pe prezentarea aromelor unice ale produselor fiecărei ferme. Punând accent pe durabilitate și trasabilitate, ei selectează boabele pentru calitatea și prospețimea lor, adoptând un stil de prăjire light-medium și curat, care dezvoltă pe deplin potențialul de aromă al fiecărei cafele, folosind predominant boabe de origine unică.

Recunoașteri și realizări
Reclamat la nivel internațional, The Barn a fost votat cel mai bun magazin de cafea de specialitate independent din Europa în 2018 și cel mai bun prăjitor de cafea de specialitate din Europa și Orientul Mijlociu în 2019 la Allegra’s International Coffee Awards. Aceste distincții subliniază atenția lor meticuloasă la detalii și calitate în industria cafelei.

Impact global și filozofie
The Barn nu numai că a revoluționat cafeaua de specialitate germană, dar și-a câștigat și o reputație internațională pentru calitatea ei. Exportând în 82 de țări, întrețin relații comerciale directe cu fermierii de cafea din întreaga lume, concentrându-se pe întreaga călătorie de la recoltă la ceașcă. Abordarea lor în privința prăjirii cafelei este asemănată cu dezvăluirea caracteristicilor unice ale fiecărui boabe, simbolizând pasiunea lor profundă pentru cafea și angajamentul față de excelență.

Această narațiune condensată a lui The Barn reflectă călătoria lor de la un startup vizionar la un brand apreciat internațional, prezentându-și pasiunea și dedicarea pentru arta și știința cafelei.

Berlin, Germania

Columbia - Casa Negra

Ethiopia - Nano Challa

Honduras - Caballero

Ethiopia - Shantawene

Ethiopia - Shantawene

Ai o rețetă pe care vrei să o împărtășești cu ceilalți? Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică