Brew guides

Brew Guide Espresso: Coffea Circulor

FORMULA

Această formulă oferă un rezultat compact și energic.

Concentrarea și ideologia celor de la Coffea Circulor este o extracție cu o experiență puternică, dulce și acidă în același timp.

Rețeță de preparare ESPRESSO recomandata de Coffea Circulor

Ne străduim să obținem o băutură cu corp și textura mare, o senzație „groasă”, un echilibru gustativ ridicat și un amărăciune indiscernabilă.

Senzația tactilă țintă este mare în corp, textură rotundă medie spre mare și after-taste lung.

Evităm să producem o experiență diluată în stil „modern” generată de abundența de lichid în băutura ta. Nu exteagem „Lungos deghizat” identificat ca 18g cafea/45+g cafea extrasă. Dacă acesta este scopul tău, această formulă ar putea să nu fie pentru tine.

Servește într-un vas funcțional. Evita fundul plat, paharele înalte și în special paharele de hârtie în care compușii valoroși sunt absorbiți de hârtie și va reduce experiența.

informatii extra si tehnica

  • Sunt preferate portafiltrele naked.
  • Presiunea apei: 8-9 bar.
  • Temperatura 93-95°C in functie de echipament.

!Un nivel mai mare de prăjire, altitudinea de creștere și boabele de cafea cu densitate mai mică ar putea necesita o temperatură mai scăzută a apei cu setarea de măcinare reglată.

!Nivelul de prăjire mai scăzut, altitudinea de creștere și boabele de cafea cu densitate mai mare pot necesita o temperatură mai mare a apei cu setarea de măcinare reglată.

Cafea: 18 g.

Pentru echipamentul manual, pre-infuzați timp de 7 secunde, începeți extragerea a 5 g înainte de creșterea presiunii, continuați extragerea celor 20 g rămase.

Pentru echipamentele cu pre-infuzie automată se recomandă pre-infuzia de 8 secunde.

Timp extracție finală: 25 de secunde.

Fluid extras: 25g + max 2g in functie de echipament.

Băutura ta ar trebui să ofere o cremă evidentă.

 

Recomandare apă:

Utilizați apă cu conținut mineral echilibrat pentru a optimiza aroma și caracterul. Păstrați solidele totale dizolvate (TDS) între 10-50 ppm sau mg/l. Vă recomandăm o temperatură între 93-95°C pentru cea mai bună experiență de preparare. Țintă valorează următoarele valori:

Calcium (Ca)0.9 mg/l
Sodium (Na)1.7 mg/l
Silicon Dioxide (SiO2)1.4 mg/l
Potassium (K)0.3 mg/l
Magnesium (Mg)0.2 mg/l
Sulfate (SO4)<7.0 mg/l
Chloride (Cl-)2.5 mg/l
Nitrate (NO3)0.1 mg/l
Flouride (F-) (NO_3-)<0.1 mg/l
pH6.2

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică