Brew Guide: Dak Coffee Roasters
DAK Coffee Roaster
O călătorie înrădăcinată în pasiune
Louis-Philippe și Veronique, mințile din spatele Dak Coffee Roasters, au pornit într-o călătorie care a cuprins continente și profesii. Cu o experiență în finanțe și marketing, drumurile lor s-au întâlnit în Amsterdam, unde au decis să-și transforme pasiunea comună pentru cafea într-o afacere înfloritoare. Mica lor echipă de șase aduce astăzi o notă personalizată fiecărei comenzi, asigurându-se că fiecare înghițitură de cafea de specialitate Dak este o dovadă a dăruirii lor.
O simfonie de arome: măiestria prăjirii
În prăjitoria Dak Coffee Roasters se află un angajament neclintit față de inovație în prăjire. Îmbrățișând noi profiluri și metode de procesare, echipa scoate în evidență note ascunse ale fiecărei boabe de cafea. Prăjitorul lor IMF, renumit pentru precizia sa, folosește un sistem de convecție care conferă o luminozitate și o dulceață distinctive fiecărui lot.
Amsterdam, Olanda
Columbia - Milky Cake
Espresso
Filtru
Espresso
Temperatură – 96
Coffee IN – 18.5gr
Coffee OUT – 40-42ml
Timp Extracție – 28-30 sec
Apă – 95 PPM
Presiune – 9 Bari
Preinfuzie – 0s
Echipament folosit:
Espressor: Lelit Bianca (SIta VST18) + Râșniță: Niche Zero (10-12 Clikuri
Filtru
Temperatură – 96
Coffee IN – 18gr
Coffee OUT – 300ml
Timp Extracție – 2:30-3 min
Apă – 120 PPM
Blooming – 40ml – 30s
Echipament folosit:
Kettle: Fellow Stagg + Râșniță: Comandante C40 MK4 (24 clicks) + Dripper Origami + Filtru Cafec Light
Columbia - Candy Crush
Espresso
Filtru
Filtru v2
Espresso
Temperatură – 95
Coffee IN – 18gr
Coffee OUT – 50ml
Timp Extracție – 28-30 sec
Apă – 95 PPM
Presiune – 9 Bari
Preinfuzie – 3s
Echipament folosit:
Espressor: Lelit Bianca (SIta VST18) + Râșniță: Niche Zero (13 clickuri)
Filtru
Temperatură – 94-95
Coffee IN – 20gr
Coffee OUT – 300ml
Timp Extracție – 3:00-3:30 min
Apă – 120 PPM
Blooming – 40ml – 30s
Echipament folosit:
Kettle: Fellow Stagg + Râșniță: Comandante C40 MK4 (25 clicks) + Dripper Origami + Filtru Cafec Light
Filtru v2
Temperatură – 96-97
Coffee IN – 18gr
Coffee OUT – 300ml
Timp Extracție – 2:00-2:20 min
Apă – 120 PPM
Blooming – 40ml – 30s
Echipament folosit:
Kettle: Fellow Stagg + Râșniță: Comandante C40 MK4 (21-23 clicks) + Dripper Orea V3 + Filtru Sibarist Orea