Recipes

Brew Guide: OCTOMBRIE 2023

Cafea de speciliatate, ghid de retete filtru si espresso
Drop Coffee Founders

Drop Coffee Roasters

Drop Coffee a fost fondată în Stockholm, Suedia, în 2009, ca și cafenea de către Mariatorget, concentrându-se pe servirea unei cafele gustoase.

"Am început să prăjim propria cafea în spatele magazinului în 2010, pe o prăjitor de un kilogram. Am început prăjirea pentru clienții angro în 2012, când ne-am mutat într-o prăjire adecvată cu o prăjitor de 25 de kilograme. Recent ne-am mutat prăjitoria la Rosersberg, la nord de Stockholm. Din iunie 2018, prăjitoria noastră este certificată ecologic.
Kalita ne furnizează materialele noastre preferate de bere din 2013, când Drop Coffee a devenit furnizorul Kalita al Suediei."

Joanna Alm, director general al Drop Coffee, este de trei ori campioană suedeză la prăjirea cafelei, care s-a clasat pe locul al doilea în lume și este, de asemenea, autoarea cărții Manifest För Bättre Kaffe.

Stilul de prăjire

Drop Coffee are o viziune de aromă a unei cești clare și strălucitoare în care originea cafelei ar trebui să strălucească.

"Ne place să prezentăm cât mai mult posibil din aciditatea și dulceața cafelei. Unele cafele vor fi mai acide și suculente - iar unele cremoase și ciocolate - în funcție de proveniență, dar toate cafelele sunt prăjite pentru claritate. Cafeaua are un profil de prăjire ușor spre mediu, potrivită pentru toate metodele de preparare."

Stockholm, Suedia

El Salvador - Los Andes

Ethiopia - Hankute

Honduras - Cerro Azul

Sprout Coffee Roasters Team

Sprout Coffee Roasters

"Sprouted" care se traduce "înmugurit sau încolțit" din dragostea pentru cafea, din credința că pot da sens și valoare fermierilor dedicați și din dorința de a crea un lanț durabil de producție de cafea.

Tratând cea mai bună cafea verde cu toată dragostea, respectul și măiestria pe care cei de la Sprout o au.

Când o plantă de cafea încolțește, este un moment interesant, este începutul a ceva nou, începutul creșterii, despre asta suntem noi cei de la Sprout. Ne străduim să păstrăm această idee în tot ceea ce facem, creând o cafea mai bună și crescând împreună.

Fiecare țară, cultură și cafea are propriile particularități și caracteristici. Realizam acest lucru prin desenarea și proiectarea etichetelor noastre cu simboluri care reprezintă fiecare țară și cultură cu care lucrăm în cafea.

Cafeaua este un produs al mediului natural și astfel am ales animalele ca simboluri pentru a reprezenta mediul unic al fiecărei națiuni. Fundalul și colorarea arată elemente recognoscibile ale pământului.

Eindhoven, Olanda

Rwanda - Gasharu

Rwanda – Gitwe

Rwanda – Humure

Ai o rețetă pe care vrei să o împărtășești cu ceilalți? Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publică