Afișez singurul rezultat

Proiectul Pretty Good Coffee este mândru să colaboreze cu Kima, o prăjitor de cafea de specialitate cu sediul în Malaga, Spania, pentru selecția de cafea din această lună. Kima se angajează să aprovizioneze numai boabe de cea mai înaltă calitate și să le prăjească la perfecțiune pentru a le scoate în evidență aromele și aromele unice.

Parteneriatul nostru cu Kima ne permite să oferim clienților noștri o selecție de cafele de origine unică și amestecate care prezintă cel mai bun din cultura cafelei spaniole. De la bogat și corpolent la strălucitor și fructat, există ceva pentru toată lumea în selecția acestei luni.

Prețuim parteneriatul nostru cu Kima nu numai pentru cafeaua lor excepțională, ci și pentru angajamentul lor față de sustenabilitate și practicile etice de aprovizionare. Cu fiecare ceașcă de cafea Kima, te poți simți bine știind că susții un prăjitor responsabil și conștient social.

Cumpărați acum selecția noastră de cafele Kima și experimentați gustul Spaniei în fiecare ceașcă. Nu ratați această oportunitate în timp limitat de a vă bucura de tot ce este mai bun pe care Malaga are de oferit!

Kima

Columbia – La Luisa Kiwi infused Fermentation

Stoc epuizat

80.00 lei
SKU: kima-laluisa
Greutate 250 g
Dimensiuni 30 × 20 × 9 cm
Gramaj

250gr

Profil Prajire

,