fbpx
Următoarea livrare: 05 Februarie 2023
Guest of the month…
Nu știi încă ce abonament ți se potrivește? Nici o problemă. Acum poți comanda câte pungi de cafea vrei, no strings attached. În fiecare luna vom avea câte DOUĂ prăjitorII noI.
Zile
Ore
Minute
Secunde
Guest of the months
cafele cu o poveste extraordinarĂ
Roasters of the month:
Kawa Coffee Roasters & Wide Awake

Pentru boxul lunii Februarie ți-am pregătit ceva cu adevărat special și  venim către tine cu multe origini extraordinare, prăjite cu dragoste și atenție de două dintre cele mai renumite prăjitorii din lume, mai exact din Franta și Belgia.

1. ALEGI CÂTE PUNGI DE CAFEA VREI DIN CELE SELECȚIONATE PENTRU LUNA ACEASTA
2. PLASEZI COMANDA ȘI AȘTEPȚI LINIȘTIT
DE RESTUL NE OCUPĂm NOI
3. CAFEAUA ÎȚI ESTE LIVRATĂ DE FIECARE DATA ÎN PRIMA SAPTĂMÂNĂ DIN LUNĂ
Tu ce cafea alegi luna aceasta?

BRAZIL – MOON SAFARI

Metoda de procesare: NATURAL
Data de prăjire: 22 IANUArie 2023
Note: Ciocolata cu lapte, Zahăr Brun, Miere și Portocale

COSTA RICA – EASY RIDER

Metoda de procesare: Washed
DATA DE PRĂJIRE: 22 IANUARIE 2023
NOTE: Măr roșu, Migdale, Ciocolată cu lapte și Zahăr Brun

EL SALVADOR – SUPERFREAK

Metoda de procesare: NATURAL ANAEROBIC
DATA DE PRĂJIRE: 22 IANUARIE 2023
NOTE: Cireșe Fermentate, Mango, Gutui șu Nucșoară

COSTA RICA – ANEMONE
Metoda de procesare: Red Honey
DATA DE PRĂJIRE: 22 IANUARIE 2023
NOTE: Piersici, Coacăze roșii, Vanilie, Ciocolată cu lapte

HONDURAS – STRAWBERRY FIELDS

Metoda de procesare: Natural
DATA DE PRĂJIRE: 22 IANUARIE 2023
NOTE: Cireșe, Căpșuni, Prune, Cremă de migdale

MEXICO – FINCA NUEVO
Metoda de procesare: Washed
DATA DE PRĂJIRE: 22 IANUARIE 2023
NOTE: Ciocolată și Cireșse Negre

PAPUA NOUA GUINEE – ARUFA A/X

Metoda de procesare: NATURAL
DATA DE PRĂJIRE: 22 IANUARIE 2023
NOTE: Rom, Căpșuni și Migdale

COLOMBIA – VICTORIA FARM
Metoda de procesare: Honey Culturing - Strawberry Process
DATA DE PRĂJIRE: 22 Ianuarie 2023
NOTE: Căpșuni și Iaurt

EL SALVADOR – SAN FRANCISCO

Metoda de procesare: Natural Anaerob
DATA DE PRĂJIRE: 22 IANUARIE 2023
NOTE: Banana Bread și Ananas

Columbia - Chorro Alto [Carbonic Maceration]
Metoda de procesare: Carbonic Maceration
DATA DE PRĂJIRE: 22 Ianuarie 2023
NOTE: Cacao, Rom și Struguri
This month only
JUST ARRIVED
JUST ARRIVED
Cafeaua proaspăt prăjită nu trebuie să mai fie o problemă!
O livrăm fix când este perioada optimă pentru a fi băută!
Politica de Cookie
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.