Ditta Artigianale

Ditta Artigianale Coffee Roasters

CINE SUNT?
Ditta Artigianale este practic un vis devenit realitate. Timp de mulți ani, atât Patrick, cât și Francesco, după lungi studii și cercetări ample în întreaga lume privind diferitele moduri de interpretare a cafelei, au visat să aducă noile fenomene ale cafelei de specialitate atât pe piața italiană, cât și pe cea europeană. Ditta Artigianale este un prăjitor de cafea italian cu o viziune internațională.

 

POVESTEA

Ditta Artigianale a fost fondată în 2013 de Francesco Sanapo, barista de renume mondial și campion al degustătorului de cafea, și de Patrick Hoffer. Scopul și misiunea lor principală este să aducă în Italia cafele de înaltă calitate și să le descrie într-un mod cu totul nou, concentrându-se pe transparența totală și sustenabilitatea ecologică în și pentru toate etapele diferite de producție.

După înființarea micro-prăjitoriei noastre, aceștia au început să simtă nevoia să aducă produsul în piețe și străzi, pentru a comunica direct clienților experiența lor din lumea cafelei. Această nevoie a coincis cu deschiderea primei lor Coffee Shop, Ditta Artigianale Coffee Bar situat în via de’ Neri 32r. De aici a început aventura lor care i-a determinat în mai puțin de un an să inaugureze a doua cafenea în via dello Sprone, Ditta Artigianale Oltrarno, situat pe malul celălalt al râului Arno.

Florența, Italia

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.