Father Carpenter
"Avem o abordare modernă a cafelei și prăjirii cafelei, ați putea numi o abordare romantică și puritană.
Credem că fiecare dintre cafelele noastre verzi are un potențial de vârf pentru aromă și că aroma este intrinsecă. Este datoria noastră să prăjim cafeaua suficient pentru a fi solubilă, strălucitoare și dulce, fără a o prăji atât de mult încât să gustați aromele transmise de procesul de prăjire.
Credem că cafeaua ar trebui să fie strălucitoare, dulce și curată ca o cerință minimă.
Luminozitatea provine din păstrarea acidității care este prezentă în mod natural în cafelele de mare altitudine pe care le cumpărăm. Toate băuturile și alimentele care au aciditate au viață și vibrație. Păstrăm asta în cafelele noastre.
Dulceața provine din trei factori: în primul rând, cafeaua pe care o cumpărăm a fost culeasă la maturitate maximă și avea un conținut Brix ridicat (conținut de zahăr). În al doilea rând, dezvoltăm cafeaua (asigurăm că interiorul este prăjit) suficient pentru ca să existe o solubilitate ridicată, iar apa folosită la preparare să poată accesa zahărul disponibil, iar în al treilea rând, prăjim cafeaua light, ceea ce înseamnă că reducerea zahărului (caramelizarea) nu se intampla prea mult.
O abordare modernă a cafelei."
Berlin, Germania
Brazilia – Paulo de Paula
Out of stock
Columbia – Cafe Oropel
Out of stock
Columbia – Divino Niño
Out of stock
Kenya – Githembe AA
Out of stock